Bio


Gitaar

Mijn beide ouders waren klassiek geschoolde beroepspianisten. Het heeft maar een haartje gescheeld of ik was als pianist geëindigd. Gelukkig was ik op jonge leeftijd al lekker tegendraads.

Moeder: Wordt het niet eens tijd, dat jij piano gaat spelen?
Zoon: Nee hoor, dat doet iedereen al.
Moeder: Mooi zo. Dan ga je nu op blokfluitles!

Auw. Verplichte muzieklessen op onder andere blokfluit en klarinet brachten mij handige basiskennis maar weinig liefde voor muziek bij. Deze vond ik wel in eigentijdse klassieke muziek en wat later in popmuziek. Uiteindelijk ben ik in 1981 elektrische gitaar gaan spelen na het horen van Adrian Belew - kijk, dát was nou eens iets heel anders!

Vanaf dat moment heb ik een achterwaartse tijdreis gemaakt: van spacerock en progressive via fusion naar pop en mainstream jazz, van elektrisch naar akoestisch. Ik ben zeer tevreden met de keus voor dit uitdagende en mooie instrument en deel mijn enthousiasme graag. Daarom geef ik ook gitaarles.

Go

Dit prachtige spel heeft mij veel moois gebracht sinds 1977: sportieve hoogte- en dieptepunten, reizen naar verre landen, veel kennissen en zelfs enkele vrienden.

Palmares

EK Rapid 1991
Nederlands kampioen 1995
Korean Ambassadors Cup 2011

Meer info over Go.

IT

Sinds 1999 ben ik werkzaam in verschillende hoedanigheden: als programmeur, webdesigner, software tester, technisch vertaler en in ondersteunende functies.

Kan best ingewikkeld worden allemaal. Het devies luidt dan ook: gewoon blijven ademhalen. Een spelletje op zijn tijd kan ook geen kwaad.

Meer informatie over mijn werk vind je hier.